Demy - Kanggo Riko

Download lagu dan lirik musik Banyuwangi gratis . . . . . ( Demi, Suliana, Reni, Candra Bayu, Wandra, Ratna Antika, dll) Demy - Kanggo Riko.mp3 download



sing ono hang biso
ngalangi niat iki
masio tah samudro
sun arungi

sing ono hang biso
mbatesi welas iki
masio ilang nyowo
sub belani

paran byaen sun lakoni
kanggo riko

reff:

siji sijine mung riko
nong ati nisun selawase
separuh rogo iki
yoro mung kanggo riko



Demy - Kanggo Riko 4.5 5 Iqbal Rosadi Monday, 24 June 2013 Download lagu dan lirik musik Banyuwangi gratis . . . . . ( Dem i, Suliana, Reni, Candra B ayu , Wandra, Ratna Antika, dll)


On : Monday, 24 June 2013,

If you enjoyed this article, sign up for free updates.

author picture

About Author

I'am Iqbal Rosadi, a part-time blogger and template designer from Indonesia who is the founder And Author of MUSIK BWI | Music Banyuwangi | Musik Banyuwangi. I love create Blogger Themes, write about blog design, And Blogspot tweaks. You can subscribe me on G+ @ Iqbal Rosadi .

Baklink Terbaru

My Backlink