Monday, 24 June 2013

Demy - Kanggo Riko

Download lagu dan lirik musik Banyuwangi gratis . . . . . ( Demi, Suliana, Reni, Candra Bayu, Wandra, Ratna Antika, dll) Demy - Kanggo Riko.mp3 download



sing ono hang biso
ngalangi niat iki
masio tah samudro
sun arungi

sing ono hang biso
mbatesi welas iki
masio ilang nyowo
sub belani

paran byaen sun lakoni
kanggo riko

reff:

siji sijine mung riko
nong ati nisun selawase
separuh rogo iki
yoro mung kanggo riko