Lirik Lagu Demy Gemulake Roso

opo riko wes tego temenan
ninggal isun neng kene dewekan
ono hang endi riko neng endi
tekan sun anteni

angeng liwat neng kono
bisikno kangen baten kulo
kari seng kuat nyonggo roso
kangen hang ono dodo

Reff:

gemulake roso pikirane seru mi ngunbe
hangsun welasi saiki nono kabare
kapan nyandeng riko
ngutahno roso

Lirik Lagu Demy Gemulake Roso 4.5 5 Iqbal Rosadi Saturday, 28 September 2013 opo riko wes tego temenan ninggal isun neng kene dewekan ono hang endi riko neng endi tekan sun anteni angeng liwat neng kono bi...


On : Saturday, 28 September 2013,

If you enjoyed this article, sign up for free updates.

author picture

About Author

I'am Iqbal Rosadi, a part-time blogger and template designer from Indonesia who is the founder And Author of MUSIK BWI | Music Banyuwangi | Musik Banyuwangi. I love create Blogger Themes, write about blog design, And Blogspot tweaks. You can subscribe me on G+ @ Iqbal Rosadi .

Baklink Terbaru

My Backlink