Saturday, 28 September 2013

Lirik Lagu Demy Gemulake Roso

opo riko wes tego temenan
ninggal isun neng kene dewekan
ono hang endi riko neng endi
tekan sun anteni

angeng liwat neng kono
bisikno kangen baten kulo
kari seng kuat nyonggo roso
kangen hang ono dodo

Reff:

gemulake roso pikirane seru mi ngunbe
hangsun welasi saiki nono kabare
kapan nyandeng riko
ngutahno roso